Medicul Valeriu Gheorghiță: Probabil că săptămâna aceasta Comisia Europeană va autoriza vaccinul Pfizer pentru a fi administrat la grupa de vârstă 5-11 ani. Noi am început de săptămâna trecută pregătirile pentru organizarea din punct de vedere logistic a campaniei.

medicul-valeriu-gheorghita:-probabil-ca-saptamana-aceasta-comisia-europeana-va-autoriza-vaccinul-pfizer-pentru-a-fi-administrat-la-grupa-de-varsta-5-11-ani-noi-am-inceput-de-saptamana-trecuta-pregatirile-pentru-organizarea-din-punct-de-vedere-logistic-a-campaniei.

Avem confirmarea că pe 25 noiembrie Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) va face recomandare, probabil că pe 26 noiembrie Comisia Europeană va autoriza vaccinul de la Pfizer pentru a fi administrat la grupa de vârstă 5-11 ani, și după cum am anunțat probabil că la mijlocul lunii decembrie și vaccinul Moderna va primi autorizarea pentru administrarea la grupa de vârstă 6-11 ani. Noi am început de săptămâna trecută pregătirile pentru organizarea din punct de vedere logistic a campaniei” a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare la începutul conferinței săptămânale de presă.

Articole similare