Vâlcea. O mină a explodat la Uzina de armament Băbeni. Din primele informații, sunt patru persoane decedate și patru rănite.

valcea-o-mina-a-explodat-la-uzina-de-armament-babeni-din-primele-informatii,-sunt-patru-persoane-decedate-si-patru-ranite.

Isu Valcea intervine în urma unei explozii generate de o mină antipersonal la Uzina Mecanică Băbeni. Deflagrația nu este urmată de incendiu“, au transmis autoritățile.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea a confirmat că patru persoane au decedat, iar alte patru au fost grav rănite, dar sunt conștiente. Totodată, din primele date, explozia s-a produs în timp ce se încerca dezamorsarea minei.

Intervin în acest moment un echipaj de Descarcerare, un echipaj Smurd, două ambulanțe tip C și două tip B și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Uzina Mecanică Băbeni din județul Vâlcea a fost înființată în 1983 și este concentrată pe producția de tehnologie militară. Uzina Băbeni este o companie certificată ca furnizor pentru Ministerul Apararii din Romania și pentru NATO.

Știre în curs de actualizare

Articole similare