Bistrița-Năsăud. Accident între un autocar și o cisternă cu motorină, la Lechința. Nu sunt date despre victime, dar din cauza numărului mare de persoane implicate, a fost activat Planul Roșu.

bistrita-nasaud-accident-intre-un-autocar-si-o-cisterna-cu-motorina,-la-lechinta-nu-sunt-date-despre-victime,-dar-din-cauza-numarului-mare-de-persoane-implicate,-a-fost-activat-planul-rosu.

Update 2: La 17.30, Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat. Bilanț final, transmis de IGSU: “Echipajele de interventie au găsit la locul indicat 15 persoane, dintre care un bărbat, în stop cardiorespirator. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, acesta a decedat. A doua victimă aflată în stare gravă a fost stabilizată și va fi transportată la UPU SMURD Bistrița, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical aflat la fața locului, iar starea acestora nu a a impus transportul la spital.” 

Update 1: Potrivit IGSU, în accident au fost implicate 15 persoane. Unul dintre ocupanți se află în stop cardio respirator, iar altul este în stare gravă. Celelalte persoane se află în evaluare medicală la fața locului.

Știrea inițială:

Accident rutier produs între un autocar și o autocisternă, în localitatea Lechința. Avand în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. Misiunea este in dinamică“, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În acest moment intervin trei autospeciale de stingere, una de descarcarare, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță și o unitate de terapie intensivă mobilă.

Știrea se actualizează pe măsură ce sunt disponibile noi informații oficiale

Foto: ISU Bistrița-Năsăud

Articole similare