Olt. Incendiu la o carmangerie din apropierea municipiului Slatina. Suprafața afectată este de aproximativ o mie de metri pătrați, iar incendiul se manifestă cu degajări mari de fum. Din primele informații nu există victime.

olt-incendiu-la-o-carmangerie-din-apropierea-municipiului-slatina-suprafata-afectata-este-de-aproximativ-o-mie-de-metri-patrati,-iar-incendiul-se-manifesta-cu-degajari-mari-de-fum-din-primele-informatii-nu-exista-victime.

Pompierii olteni intervin pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o hală de producție produse din carne. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1000 de mp, cu degajare mare de fum“, au precizat autoritățile.

În sprijinul pompierilor din Slatina au invervenit câte o autospecială din partea ISU argeș și ISU Vâlcea. În acest moment acționează pentru stingerea incendiului peste 60 de pompieri din cadrul Inspectoratelor de Situații de Urgență Olt, Vâlcea și Argeș, șapte autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenții la înălțime, un autocamion de intervenție, alături de un echipaj SMURD și mai multe autospeciale pentru primă intervenție.

Până la acest moment nu au fost înregistrate victime, dar misiunea este în desfășurare.

Articole similare