Egipt. Val de persoane înțepate de scorpioni în sudul țării, pe fondul ploilor abundente din regiune. Acestea au dus la inundarea ascunzătorilor scorpionilor și căderea copacilor în care se ascund arahnidele.

egipt-val-de-persoane-intepate-de-scorpioni-in-sudul-tarii,-pe-fondul-ploilor-abundente-din-regiune-acestea-au-dus-la-inundarea-ascunzatorilor-scorpionilor-si-caderea-copacilor-in-care-se-ascund-arahnidele.

În acest sfârșit de săptămână, regiunea sudică a Egiptului, Aswan, s-a confruntat cu precipitații abundente, furtuni puternice, grindină și inundații. Scorpionii și șerpii au fugit din ascunzătorile lor și au ajuns apoi pe străzi, în locuințele oamenilor sau în alte clădiri.

Peste 500 de oameni au fost atacați de către arahnide, raportează ministrul sănătății din Egipt și guvernatorul regiunii Aswan. Cei doi afirmă că nu au existat decese, și toate persoanele au fost externate după ce le-au fost administrate doze de antivenin, dar un cotidian regional, care citează pe subsecretarul regional al Ministerului Sănătății din Egipt afirmă că trei persoane au murit în urma înțepăturilor de scorpioni.

Sursa: Sky News

Articole similare