Campania de vaccinare anti-Covid încetinește în continuare. Aproape 23 de mii de persoane au primit prima doză în ultimele 24 de ore, iar cele mai multe doze au fost administrate ca rapel pentru persoanele care au făcut prima doză în vârful campaniei de vaccinare.

campania-de-vaccinare-anti-covid-incetineste-in-continuare-aproape-23-de-mii-de-persoane-au-primit-prima-doza-in-ultimele-24-de-ore,-iar-cele-mai-multe-doze-au-fost-administrate-ca-rapel-pentru-persoanele-care-au-facut-prima-doza-in-varful-campaniei-de-vaccinare.

CNCAV anunță că în ultimele 24 de ore 92.805 persoane s-au vaccinat, dintre care doar 23.179 cu prima doză, 46.771 cu a doua și 22.855 cu doza suplimentară (booster). Dintre persoanele imunizate cu prima doză, 14.420 au primit serul Pfizer și 8.463 Johnson&Johnson.

Numărul de persoane vaccinate cu prima doză este acum puțin peste valorile de la mijlocul lui octombrie, și mult sub recordurile de 111 de mii de persoane imunizate, înregistrate pe 25 și 26 octombrie. Cele mai multe doze au fost administrate ca rapel pentru persoanele care au făcut prima doză în cadrul maratoanelor din perioada de vârf a campaniei de vaccinare de la sfârșitul lunii trecute.

Articole similare