Ministerul Sănătății a prelungit termenul de ridicare a tichetelor de masă acordate persoanelor vaccinate anti-Covid cu schema completă de la 60 de zile la șase luni.

ministerul-sanatatii-a-prelungit-termenul-de-ridicare-a-tichetelor-de-masa-acordate-persoanelor-vaccinate-anti-covid-cu-schema-completa-de-la-60-de-zile-la-sase-luni.

Termenul de ridicare a tichetelor de masă de la centrele de vaccinare, de către persoanele cu schema completă de vaccinare, a fost prelungit de la 60 de zile la 6 luni, printr-un Ordin al ministrului interimar al Sănătății, Cseke Attila.

Potrivit comunicatului oficial, măsura a fost luată pentru continuarea activității de vaccinare în condiții optime, dar și din cauza apariției unor întârzieri în livrarea tichetelor pentru populație.

În septembrie, Ministerul Sănătății a stabilit metodologia de acordare a alocației de hrană sub forma tichetelor de masă, persoanelor care se vaccinează cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2. Conform acesteia, persoanele complet imunizate beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Luna trecută, Cseke Attila a aprobat suplimentarea fondurilor pentru achiziția tichetelor de masă cu suma de 13,8 milioane de lei.

Sursa foto: Andreea Constantinescu / Dreamstime

Articole similare