Netflix lansează și în România jocuri în aplicația de pe Android, miercuri. Abonații nu vor trebui să plătească în plus pentru noul conținut, care nu poate fi accesat din profilurile pentru copii.

netflix-lanseaza-si-in-romania-jocuri-in-aplicatia-de-pe-android,-miercuri-abonatii-nu-vor-trebui-sa-plateasca-in-plus-pentru-noul-continut,-care-nu-poate-fi-accesat-din-profilurile-pentru-copii.

“Abonații de pretutindeni au acces la Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: Jocul, Card Blast, Nu rata coșul! și Cumpăna. (…) Dorim să creăm o bibliotecă de jocuri care oferă câte ceva pentru toate gusturile”, a declarat Mike Verdu, vicepreședintele Netflix. Într-un mesaj pe paginile oficiale din România, compania a precizat că titlurile vor apărea în aplicația de pe Android începând de miercuri.

Titlurile vor apărea în librăria Netflix, dar trebuie descărcate din Google Play pentru a fi lansate din aplicația de mobil. Utilizatorii pot accesa noul tip de conținut fără reclame și fără să facă alte plăți. Meniurile vor fi afișate în limba selectată pentru profil.

Abonații se vor putea juca de pe mai multe dispozitive folosind același cont, iar unele titluri vor rula chiar și fără conexiune la internet.

Primele state din Europa în care Netflix a lansat fila ”games” au fost Spania, Italia și Polonia, luna trecută.

Articole similare