Dacian Cioloș: Decizia premierului desemnat Ciucă de a-și depune mandatul este una corectă. PNL are de ales între a reface coaliția cu USR și să continuăm împreună pe drumul reformelor pe care le-am agreat sau să se întoarcă la PSD.

dacian-ciolos:-decizia-premierului-desemnat-ciuca-de-a-si-depune-mandatul-este-una-corecta-pnl-are-de-ales-intre-a-reface-coalitia-cu-usr-si-sa-continuam-impreuna-pe-drumul-reformelor-pe-care-le-am-agreat-sau-sa-se-intoarca-la-psd.

Decizia domnului Ciucă de a-și depune mandatul este o decizie corectă. E o sugestie pe care și noi am făcut-o, mai ales când a fost clar că nu va obține susținere pentru acest guvern minoritar, după ce mai fusese o tentativă în parlament pentru guvern minoritar. Acum PNL are de ales între a reface coaliția cu USR și să continuăm împreună pe drumul reformelor pe care le-am agreat sau să se întoarcă la PSD, adică la hoție din banii publici, la felul în care a fost jegmănită justiția și multe alte decizii ale guvernelor PSD care au dus România în halul în care era chiar când PNL a preluat conducerea. Am crezut ieri când PNL a anunțat că premierul desemnat își depune mandatul că există o șansă să refacem coaliția de modernizare a României. Din păcate vedem în ultimele ore că intenția unor lideri din PNL este de a se arunca în brațele PSD. Un alt exemplu, PNL astăzi s-a obținut la votul pentru desemnarea președintele interimar al Camerei Deputaților. PNL avea de ales între a susține candidatul USR sau pe domnul Grindeanu, care a scos o țară întreagă în stradă cu faimoasa OUG13. Am văzut rezultatul prin neimplicarea PNL. PSD a obținut această funcție. E interimară, dar e probabil un semnal, un simbol a ceea ce urmează”, a declarat liderul USR, Dacian Cioloș.

Articole similare