Timișoara. Alarmă falsă de incendiu la Spitalul Județean. Pompierii s-au deplasat la fața locului, după ce un angajat a semnalat miros puternic de plastic ars. În urma verificărilor nu a fost identificată nicio problemă, deși managerul spitalului a precizat că instalațiile sunt la limită.

timisoara-alarma-falsa-de-incendiu-la-spitalul-judetean-pompierii-s-au-deplasat-la-fata-locului,-dupa-ce-un-angajat-a-semnalat-miros-puternic-de-plastic-ars-in-urma-verificarilor-nu-a-fost-identificata-nicio-problema,-desi-managerul-spitalului-a-precizat-ca-instalatiile-sunt-la-limita.

Managerul Spitalului Județean din Timișoara, Raul Pătrașcu, a declarat pentru Digi24: “Nu este vorba de un incendiu, a fost alarmă falsă. Colegii de la ISU au venit foarte repede. Un angajat a sunat la 112, după ce a simțit un miros puternic de fum. A fost verificat fiecare colțișor din spital, în condițiile în care toate instalațiile spitalului sunt la limită. Nu a fost identificată nicio problemă. Potrivit informațiilor, un angajat ar fi prăjit pâine. Vom investiga și vom lua măsurile care se impun. Nu a fost evacuat niciun pacient“.

DSU precizează că, în urma unui apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, 26 de pompieri cu 4 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 autospecială de transport personal și victime multiple și 1 SMURD s-au deplasat la Spitalul Casa Austria. “Apelantul semnaliza un miros de plastic ars. În urma recunoașterii nu a fost identificată o stare de pericol și nu au fost evacuate persoane. Pentru stabilirea provenienței mirosului, se continuă cercetările. La locul solicitării au rămas o autospecială CBRN și o autospecială de stingere“.

Articole similare