Președintele Klaus Iohannis reiterează îndemnul la vaccinare: “Vorbim despre o catastrofă. Spitalele sunt arhipline, nu mai sunt locuri disponibile la ATI. Dragi români, mergeți și vă vaccinați. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare”.

presedintele-klaus-iohannis-reitereaza-indemnul-la-vaccinare:-“vorbim-despre-o-catastrofa-spitalele-sunt-arhipline,-nu-mai-sunt-locuri-disponibile-la-ati-dragi-romani,-mergeti-si-va-vaccinati-in-toate-statele-din-vestul-europei,-pandemia-a-fost-domolita-prin-vaccinare”.

Șeful statului a transmis prin intermediul Facebook un mesaj prin care a reluat importanța inoculării, ca unică modalitate de depășire a actualei crize sanitare. Președintele precizează că presiunea asupra sistemului sanitar este imensă: “Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene. Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi!“.

Reamintim că în acest weekend se desfășoară în București un maraton al vaccinării. Sunt deschise aproape 50 de fluxuri, care funcționează non-stop, cu toate cele patru tipuri de vaccin. Lista centrelor poate fi consultată aici.

Articole similare