ANCOM: Peste 8 milioane de numere de telefon și-au schimbat operatorul, dar nu și utilizatorul, în ultimii 13 ani.

ancom:-peste-8-milioane-de-numere-de-telefon-si-au-schimbat-operatorul,-dar-nu-si-utilizatorul,-in-ultimii-13-ani.

De la 21 octombrie 2008, s-au portat în total 8.132.871 de numere de telefon, dintre care 7.176.619 sunt numere de telefonie mobilă şi 956.252 sunt numere de telefonie fixă. De la începutul acestui an până la 15 octombrie au fost portate 849.434 de numere de telefon, din care 804.890 sunt numere de mobil şi 44.544 sunt numere de fix.

În această perioadă, RCS&RDS a primit cele mai multe numere de telefonie mobilă în reţea prin portare, 431 de mii, urmat de Orange cu 113 mii de numere portate, Vodafone cu 109 mii de numere, Telekom Romania Mobile Communications cu 77.630 de numere.

În ceea ce privește telefonia fixă, RCS&RDS este de asemenea lider, primind în reţea 24.461 numere, urmată de Vodafone cu 6.143.

Sursa foto: Kaspars Grinvalds | Dreamstime

Articole similare

suedia-cel-mai-mare-lant-de-supermarketuri-a-fost-afectat-de-atasuedia-cel-mai-mare-lant-de-supermarketuri-a-fost-afectat-de-atacul-cibernetic-asupra-unei-companii-americane-de-software-mai-mult-de-jumatate-din-magazinele-coop-au-fost-inchise,-pentru-ca-nu-mai-functionau-casele-de-marcatcul-cibernetic-asupra-unei-companii-americane-de-software-mai-mult-de-jumatate-din-magazinele-coop-au-fost-inchise,-pentru-ca-nu-au-mai-functionat-casele-de-marcat.

Suedia. Cel mai mare lanț de supermarketuri a fost afectat de ataSuedia. Cel mai mare lanț de supermarketuri a fost afectat de atacul cibernetic asupra unei companii americane de software. Mai mult de jumătate din magazinele Coop au fost închise, pentru că nu mai funcționau casele de marcat.cul cibernetic asupra unei companii americane de software. Mai mult de jumătate din magazinele Coop au fost închise, pentru că nu au mai funcționat casele de marcat.