Premierul desemnat Dacian Cioloș, după audierea miniștrilor propuși pentru a face parte din noul guvern: Din păcate am văzut în aceste audieri că se votează în continuare pe sigle de partid. Fac un apel către parlamentari ca mâine dimineață să treacă peste orgolii politice și să voteze acest guvern.

premierul-desemnat-dacian-ciolos,-dupa-audierea-ministrilor-propusi-pentru-a-face-parte-din-noul-guvern:-din-pacate-am-vazut-in-aceste-audieri-ca-se-voteaza-in-continuare-pe-sigle-de-partid-fac-un-apel-catre-parlamentari-ca-maine-dimineata-sa-treaca-peste-orgolii-politice-si-sa-voteze-acest-guvern.

Premierul desemnat, Dacian Cioloș, a declarat la finalul audierilor minștrilor propuși pentru guvernul său că, deși parlamentarii au auzit lucruri clare și concrete, voturile au fost în funcție de decizia partidului din care fac parte.

Noi am făcut astăzi în programul de guvernare propuneri concerete pentru a ieși din aceste crize, dar am propus și oameni care să fie în măsură să aplice aceste măsuri. Am fost astăzi alături de aproape toți miniștrii propuși. Ați văzut, oameni responsabili, oameni care au experiențe administrative în spate. Din păcate am văzut în aceste audieri că se votează în continuare pe falii politice si pe sigle de partid. În multe comisii, parlamentarii i-au ascultat pe colegii noștri, le-au pus întrebări, colegii nostri au răspuns cu argumente. Mi-a părut rău să văd acest lucru, pentru că deși au auzit lucruri clare și concrete, voturile le-au dat după punctajul partidului“, a declarat Dacian Cioloș.

Liderul USR-PLUS a făcut un apel către parlamentari, prin care le cere “ca mâine dimineață să aibă un vot responsabil și să voteze o soluție care le va rezolva problemele“.

Știți foarte bine de unde am pornit acum o săptămână. Astăzi colegii mei au pus pe masa soluții, miniștrii desemnați le-au prezentat în detaliu. Suntem constienți că dacă mâine vom intra în pâine, ne vom apuca de treabă. Deci, îi rog pe parlamentari să fie responsabili în acest al doisprezecelea ceas“, a adăugat acesta.

Cătălin Drulă, ministrul propus al Transporturilor, a fost singurul din lista anunțată de Dacian Cioloș care a obținut un aviz pozitiv în cadrul audierilor de astăzi.

Articole similare

china-o-echipa-de-cercetatori-a-dezvoltat-un-material-foarte-sensibil-la-intindere-si-deformare,-denumit-“piele-inteligenta”-in-realitate-este-un-dispozitiv-complex,-dar-foarte-flexibil,-ale-carui-straturi-interactioneaza-intre-ele-si-care-ar-putea-avea-numeroase-aplicatii-atat-medicale-cat-si-tehnice-–-de-la-monitorizarea-neinvaziva-a-arterelor-umane-si-pana-la-crearea-unor-manusi-pentru-realitatea-virtuala,-pentru-chirurgia-la-distanta-sau-pentru-teleghidarea-unui-brat-robotic.

China. O echipă de cercetători a dezvoltat un material foarte sensibil la întindere și deformare, denumit “piele inteligentă”. În realitate este un dispozitiv complex, dar foarte flexibil, ale cărui straturi interacționează între ele și care ar putea avea numeroase aplicații atât medicale cât și tehnice – de la monitorizarea neinvazivă a arterelor umane și până la crearea unor mănuși pentru realitatea virtuală, pentru chirurgia la distanță sau pentru teleghidarea unui braț robotic.