Ministrul interimar de Interne: Avem în lucru 362 de dosare penale în care sunt cercetate 850 de persoane pentru eliberarea de certificate Covid false. Le transmit tuturor celor care cred că beneficiază de adeverințe de vaccinare false, cât și celor care facilitează accesul la ele, că vor ajunge la închisoare.

ministrul-interimar-de-interne:-avem-in-lucru-362-de-dosare-penale-in-care-sunt-cercetate-850-de-persoane-pentru-eliberarea-de-certificate-covid-false-le-transmit-tuturor-celor-care-cred-ca-beneficiaza-de-adeverinte-de-vaccinare-false,-cat-si-celor-care-faciliteaza-accesul-la-ele,-ca-vor-ajunge-la-inchisoare.

Am văzut foarte mulți români, când vorbesc de sute în opinia mea sunt foarte mulți, care apelează la certificate de vaccinare false. Avem 362 de dosare penale, 850 de persoane cercetate, pentru teste PCR false, pentru certificate Covid false, pentru adeverințe de vaccinare false. Le transmit tuturor, atât celor care facilitează obținerea acestor documente false, cât și cei care cred că beneficiază de aceste documente false, adeverințe false: toți vor merge la pușcărie!”, a declarat ministrul interimar de Interne, Lucian Bode.

Articole similare