Germania. Tesla va produce săptămânal între 5 și 10 mii de mașini electrice la noua fabrică din Berlin. Cu toate acestea, șeful companiei, Elon Musk, se teme că nu va reuși să angajeze destui muncitori.

germania-tesla-va-produce-saptamanal-intre-5-si-10-mii-de-masini-electrice-la-noua-fabrica-din-berlin-cu-toate-acestea,-seful-companiei,-elon-musk,-se-teme-ca-nu-va-reusi-sa-angajeze-destui-muncitori.

În cadrul unui festival organizat de Tesla la noua fabrica din Berlin, directorul executiv al companiei, Elon Musk, a declarat că se așteaptă ca uzina din Germania să producă între cinci și zece mii de mașini electrice săptămânal.

De asemenea, Musk a spus că se teme de o posibilă criză de angajați, iar Tesla nu va putea recruta un număr suficient de muncitori pentru noua fabrică.

Suntem îngrijorați de faptul că nu vom putea găsi suficienți oameni. Avem cu adevărat nevoie de persoane talentate din toată Europa”, a spus șeful Tesla.

Compania se așteaptă ca primele mașini produse în Berlin să fie livrate în luna decembrie. Totodată, Elon Musk a spus că speră ca noua uzină să producă în viitor și camioanele electrice ale companiei.

Sursa: Reuters

Articole similare