SUA. Atac armat în interiorul unui liceu din Arlington, Texas. Numărul victimelor nu este cunoscut, dar presa locală relatează că cel puțin patru persoane au fost rănite.

sua-atac-armat-in-interiorul-unui-liceu-din-arlington,-texas-numarul-victimelor-nu-este-cunoscut,-dar-presa-locala-relateaza-ca-cel-putin-patru-persoane-au-fost-ranite.

Departamentul de poliție a anunțat pe Twitter că a răspuns la un atac armat ce a avut loc la liceul Timberview din Arlington, Texas. Mai multe agenții de presă americane au raportat că mai multe persoane au fost rănite, iar ambulanțe au fost surprinse plecând din fața școlii. 

Potrivit CNN, primarul orașului, Jim Ross, a declarat că patru persoane au fost rănite, trei dintre acestea fiind transportate la spital. Raportul inițial spune că atacatorul a deschis focul în interiorul clădirii, la etajul al doilea.

Suspectul, un tânăr de 18 ani, posibil elev la liceu respectiv, este acum căutat de către forțele de ordine.

Autoritățile au anunțat că instituția de învățământ este sigură, iar toți elevii și profesorii ce s-au încuiat în săli de clase și birouri vor fi transportați în afara școlii.

Surse alternative: CNN, ABCNews, NBCNews

Articole similare