Italia. Un avion privat de mici dimensiuni, cu opt persoane la bord, s-a prăbușit la periferia orașului Milano. Informațiile preliminare sunt contradictorii, dar presa locală susține că avionul era înmatriculat în România, dar pasagerii erau francezi.

italia-un-avion-privat-de-mici-dimensiuni,-cu-opt-persoane-la-bord,-s-a-prabusit-la-periferia-orasului-milano-informatiile-preliminare-sunt-contradictorii,-dar-presa-locala-sustine-ca-avionul-era-inmatriculat-in-romania,-dar-pasagerii-erau-francezi.

La prăbușirea în San Donato Milanese, aparatul de zbor a lovit o clădire aflată în renovare, iar în aceasta nu se aflau alte persoane. Flăcările au cuprins imediat clădirea, dar și numeroase mașini aflate lângă aceasta. Conform televiziunii publice italiene, în avion se aflau opt persoane, printre care și un copil.

Aeronava decolase de pe aeroportul Linate și se îndrepta spre Sardinia. 

Consulatul General al României la Milano anunță că, potrivit informațiilor comunicate de autoritățile italiene, din cercetările efectuate până la acest moment, rezultă că printre persoanele decedate se află doi cetățeni români, cu dublă cetățenie.

În acest moment nu este clar ce a determinat prăbușirea avionului, dar există informații potrivit cărora martorii au văzut că motorul aeronavei ardea înainte de prăbușire. Autoritățile române nu au emis nicio reacție cu privire la acest incident.Știrea se actualizează pe măsură ce sunt disponibile noi informații

Surse alternative: Reppublica, ANSA, Associated Press

Articole similare