SUA. Fostul președinte, Donald Trump, anunță că este decis să revină la Casa Albă și că va candida astfel la alegerile din 2024.

sua-fostul-presedinte,-donald-trump,-anunta-ca-este-decis-sa-revina-la-casa-alba-si-ca-va-candida-astfel-la-alegerile-din-2024.

Donald Trump, fostul președinte american, a declarat, în cadrul unui interviu de vineri, că singurul lucru care l-ar putea opri din a candida la următoarele alegerile prezidențiale este “o vestea proastă din partea doctorului”. Trump a dat astfel de înțeles că urmărește să revină la Casa Albă în 2024, lucru pe care l-a adus în discuție de multe ori de la părăsirea funcției, în luna ianuarie.

Anunțul a fost făcut de fostul președinte în cadrul unui interviu la o emisiune a postului de televiziune “Real America’s Voice”, unde a continuat, de asemenea, să critice modul de guvernare și deciziile administrației Biden. Trump l-a criticat și pe Anthony Fauci, coordonatorul SUA împotriva Covid-19.

Deși nu mai este președinte, Donald Trump a organizat în continuare mitinguri politice în întreaga țară. Acestea au avut ca obiectiv principal promovarea unor candidați care susțineau filosofia politică a acestuia, cunoscută sub sloganul “Mare America Great Again”. 

Trump, învins de Joe Biden în luna noiembrie a anului trecut, a continuat să-și asigure o bază politică prin susținerea aliaților acestuia înainte de alegerile pentru Congres din 2022, dar și prin promovarea în continuare a teoriilor acestuia legate de fraudarea alegerilor prezidențiale pe care le-a pierdut. 

Sursa: Business Insider

Articole similare