Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, afirmă că peste patru mii de teste pozitive nu au fost alocate intenționat de DSP București timp de câteva zile consecutive înaintea Congresului PNL, pentru ca incidența să nu crească semnificativ.

fostul-ministru-al-sanatatii,-vlad-voiculescu,-afirma-ca-peste-patru-mii-de-teste-pozitive-nu-au-fost-alocate-intentionat-de-dsp-bucuresti-timp-de-cateva-zile-consecutive-inaintea-congresului-pnl,-pentru-ca-incidenta-sa-nu-creasca-semnificativ.

Potrivit lui Vlad Voiculescu, creșterea fulminantă a numărului de cazuri de Covid s-a temperat “în mod miraculos după ziua de luni, chiar înainte de congresul PNL“. Într-o postare pe Facebook, fostul ministrul al Sănătății precizează că “peste 4.000 de teste pozitive din zilele de 23, 24, 25 septembrie nu au fost alocate de DSP București, adică nu au apărut în cifrele oficiale.  Incidența ar fi fost altfel semnificativ mai mare“.

La Congresul PNL au participat aproximativ cinci mii de persoane. După anunțarea câștigătorului, Florin Cîțu a afirmat că s-au respectat măsurile sanitare și că “Oamenii care au participat la congres erau în proporție de 90% vaccinați“.

Articole similare