USR PLUS reiterează faptul că nu va reveni la guvernare dacă Florin Cîțu este premier: “Această decizie nu se va schimba”. Anunțul, în contextul alegerilor interne de astăzi din PNL și după ce Cîțu a declarat că se așteaptă ca USR PLUS să revină la guvernare.unțul, în contextul alegerilor interne din PNL.

usr-plus-reitereaza-faptul-ca-nu-va-reveni-la-guvernare-daca-florin-citu-este-premier:-“aceasta-decizie-nu-se-va-schimba”-anuntul,-in-contextul-alegerilor-interne-de-astazi-din-pnl-si-dupa-ce-citu-a-declarat-ca-se-asteapta-ca-usr-plus-sa-revina-la-guvernareuntul,-in-contextul-alegerilor-interne-din-pnl.

USR PLUS a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care anunță decizia unanimă de a nu continua un parteneriat de guvernare cu Florin Cîțu. ”Această decizie nu se va schimba, indiferent câte minciuni încearcă să răspândească ”echipa câștigătoare”. Vrem reforme pe bune, nu participarea la guvernare de dragul puterii, acceptând orice fel de condiții”.

Anunțul USR PLUS vine în ziua în care la Romexpo are loc Congresul PNL, unde cinci mii de delegați din toată țara trebuie să aleagă președintele partidului, dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu. Prim-ministrul Cîțu a declarat astăzi, pentru Digi24, că se așteaptă ca USR PLUS să revină la guvernare: “Se vor întoarce, avem foarte multe de făcut împreună. Sunt convins că după congresul din octombrie să vină înapoi la guvern. Discut până atunci cu ei“.

Articole similare