București. Trenurile de metrou de pe Magistrala 2 (Pipera – Berceni) circulă fără să mai oprească în stația Eroii Revoluției. Sistemul de iluminat nu funcționează, din cauza unei avarii.

Metrorex anunță că, din cauza unei avarii la alimentarea cu energie electrică pe Magistrala 2, în stația de metrou Eroii Revoluției a fost afectat iluminatul normal, astfel trenurile de metrou vor circula fără să mai oprească.

Compania precizează că, pe durata avariei, în stație a fost activat iluminatul de siguranță.

Comunicatul integral: 

Informam publicul calator ca astazi, 22.09.2021, incepând cu ora 13:55 din cauza unei avarii la alimentarea cu energie electrica, pe Magistrala 2, in statia de metrou Eroii Revolutiei a fost afectat iluminatul normal. Pe durata avariei, in statiile Metrorex intra automat iluminatul de siguranta. Pentru siguranta calatorilor aflati la metrou, s-a dispus circulatia trenurilor fara oprire in statia de metrou Eroii Revolutiei. Calatorii sunt permanent informati prin sistemul de sonorizare de la peronul statiilor despre aceasta situatie si sunt indrumati de catre personalul Metrorex spre transportul public de suprafata. Vom reveni cu detalii imediat ce situatia va fi remediata. Va multumim pentru intelegere si va prezentam scuze pentru disconfortul creat!“.

Articole similare