Germania. Angajatul unei benzinării a fost împușcat în cap de către un client căruia îi ceruse să poarte mască de protecție, într-un oraș din sud-vestul țării.

germania-angajatul-unei-benzinarii-a-fost-impuscat-in-cap-de-catre-un-client-caruia-ii-ceruse-sa-poarte-masca-de-protectie,-intr-un-oras-din-sud-vestul-tarii.

Incidentul a avut loc în orașul Idar-Oberstein, din landul Renania-Palatinat, sâmbătă seară, dar autoritățile au făcut primele declarații oficiale în acest caz luni seară.

Astfel, un tânăr de 20 de ani, angajat al unei benzinării, i-a cerut unui client de 49 de ani să poarte mască de protecție în incinta unității. Acesta din urmă a părăsit benzinăria, dar s-a întors după circa o oră și și-a scos ostentativ masca de protecție, pentru a-l provoca pe tânăr. În cele din urmă, a scos un revolver din buzunar și l-a împușcat în cap.

Procurorul de caz a declarat pentru agenția de știri DPA că angajatul benzinăriei a murit, iar suspectul a fugit de la fața locului, însă a doua zi s-a predat la o secție de poliție și a mărturisit că “măsurile de protecție împotriva Covid l-au exasperat”.

Sursa: DW.

Sursa foto: Deanpictures | Dreamstime.com.

Articole similare