INSP: Sunt 115 localități cu incidența peste 3 la mia de locuitori (vizate de obligativitatea certificatului verde Covid pentru acces la anumite activități), mai mult decât dublu față de săptămâna trecută. 

insp:-sunt-115-localitati-cu-incidenta-peste-3-la-mia-de-locuitori-(vizate-de-obligativitatea-certificatului-verde-covid-pentru-acces-la-anumite-activitati),-mai-mult-decat-dublu-fata-de-saptamana-trecuta. 

Un raport făcut public de INSP, astăzi, arată că în România sunt 115 localități cu incidența Covid peste 3 la mia de locuitori, în condițiile în care pe data de 9 septembrie erau 49.

În Satu Mare sunt 17 localități în această situație, cu incidența de peste 3 la mie, iar 11 în Timiș, 9 în Bistrița – Năsăud și câte 6 în Caraș-Severin, Cluj, Ilfov, Maramureș, Olt și Suceava.

În aceste localități, va fi nevoie de Certificatul verde Covid (care atestă dacă o persoană este vaccinată, testată sau a trecut prin boală), pentru accesul în restaurante, cafenele, la spectacole, nunți, botezuri sau competiții sportive.

În carantină sunt opt localități, astfel: 

Articole similare