București. Concertul lui Armin van Buuren, programat să aibă loc pe 25 septembrie, a fost amânat cu un an, din cauza înmulțirii cazurilor Covid.

bucuresti-concertul-lui-armin-van-buuren,-programat-sa-aiba-loc-pe-25-septembrie,-a-fost-amanat-cu-un-an,-din-cauza-inmultirii-cazurilor-covid.

“Circumstanțele din lumea în care trăim se schimbă rapid. Din păcate, din cauza numărului în creștere de cazuri Covid-19 din București, organizatorii Sound of Bucharest, împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti, au decis amânarea evenimentului pentru 24 septembrie 2022”, transmit organizatorii.

“România, eram atât de aproape să dansăm împreună la cel mai mare solo show al meu. Mi se frânge inima că în acest moment, din cauza situaţiei provocate de pandemie, nu avem altă opţiune decât să amânăm evenimentul pentru 24 septembrie 2022. Echipa mea a muncit neîncetat pentru a organiza un show extraordinar. (…) Vă promit că anul viitor veţi lua parte la un show memorabil. Până atunci, aveţi grijă de voi”, a scris Armin van Buuren pe Facebook.

Toate biletele cumpărate până acum pentru eveniment vor fi valabile și anul viitor.

Foto: Armin van Buuren Facebook

Articole similare