DRPCIV oferă posibilitatea achitării contravalorii plăcilor de înmatriculare online, prin platforma Ghișeul.ro. Plata se poate efectua cu cardul, fără autentificare.

drpciv-ofera-posibilitatea-achitarii-contravalorii-placilor-de-inmatriculare-online,-prin-platforma-ghiseulro-plata-se-poate-efectua-cu-cardul,-fara-autentificare.

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) oferă, începând de astăzi, 16 septembrie, posibilitatea efectuării de plăți electronice și pentru achitarea contravalorii plăcilor cu număr de înmatriculare, a tarifului de atribuire al unui număr preferențial și pentru păstrarea combinației numărului de înmatriculare în cazul radierii sau a transferului de proprietate al autovehiculului.

Plata se poate efectua, fără autentificare, accesând site-ul www.ghiseul.ro și utilizând un card bancar valid.

DRPCIV atrage atenția că, pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul platformei, dovada plății este obligatorie, iar confirmarea plății se va transmite pe adresa de e-mail indicată de utilizator.

În prezent, prin intermediul site-ului ghișeul.ro se mai pot efectua plățile reprezentând contravaloarea permisului de conducere, a certificatului de înmatriculare și a autorizației de circulație provizorie.

Articole similare