Rusia. Vladimir Putin se va autoizola, după ce mai multe persoane din anturajul său au fost confirmate cu Covid. Nu va mai călători săptămâna aceasta în Tadjikistan pentru întâlnirea regională de securitate.

rusia-vladimir-putin-se-va-autoizola,-dupa-ce-mai-multe-persoane-din-anturajul-sau-au-fost-confirmate-cu-covid-nu-va-mai-calatori-saptamana-aceasta-in-tadjikistan-pentru-intalnirea-regionala-de-securitate.

Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, trebuia să călătorească în Tadjikistan pentru întâlniri la nivel înalt cu privire la securitatea regională, cu accent asupra deteriorării rapide a securității în Afganistan. Kremlinul a precizat că Putin l-a sunat pe președintele Tadjikistanului, Emomali Rakhmon, pentru a-i explica că nu poate călători din cauza faptului că a fost nevoit să se autoizoleze și va participa la reuniuni prin video conferință.

Conform unui comunicat al Kremlinului, în cadrul convorbirii telefonice, “Putin a anunțat că, din cauza cazurilor de coronavirus din anturajul său, trebuie să respecte un regim de autoizolare pentru o anumită perioadă de timp“.

Pe tot parcursul pandemiei, Kremlinul a luat o serie de măsuri speciale de precauție împotriva Covid, pentru protecția liderului rus. Conform Reuters, Vladimir Putin a a fost imunizat anti-Covid cu două doze de vaccin Sputnik V.

Sursă: Reuters.

Articole similare