Rusia. Trei persoane au decedat, printre care și o fetiță de 11 ani, iar alte șase au fost rănite în urma unei explozii la instalația de gaz a unei clădiri.

rusia-trei-persoane-au-decedat,-printre-care-si-o-fetita-de-11-ani,-iar-alte-sase-au-fost-ranite-in-urma-unei-explozii-la-instalatia-de-gaz-a-unei-cladiri.

O explozie a avut loc în satul Solidarnost, aflat la 400 km distanță de Moscova. Potrivit Reuters, trei persoane au murit, printre care și o fetiță în vârstă de 11 ani. Explozia ar fi fost legată de instalația de gaz a clădirii. 

Agenția TASS, care citează un oficial din cadrul departamentului local pentru situații de urgență, a transmis că alte șase persoane au fost rănite.

Autoritățile precizează că explozia a avut loc în partea centrală a clădirii, și a fost legată de instalația de gaz. A fost deschisă o anchetă penală sub aspectul nerespectării măsurilor minime de protecție.

Conform Reuters, exploziile legate de instalațiile de gaz sunt frecvente în Rusia, din cauza infrastructurii învechite și a măsurilor slabe de protecție. Două persoane au decedat, la începutul acestei săptămâni, în urma unei explozii la un bloc de nouă etaje.

Sursa: Reuters

Articole similare