Producătorii “Matrix” au lansat un site interactiv pe care se regăsesc imagini și informații despre al patrulea film al seriei. Vizitatorul are de ales între “pastila roșie” și “pastila albastră”, iar în funcție de aceasta sunt disponibile două scenarii.

producatorii-“matrix”-au-lansat-un-site-interactiv-pe-care-se-regasesc-imagini-si-informatii-despre-al-patrulea-film-al-seriei-vizitatorul-are-de-ales-intre-“pastila-rosie”-si-“pastila-albastra”,-iar-in-functie-de-aceasta-sunt-disponibile-doua-scenarii.

Denumit “WhatIsTheMatrix.com“, site-ul oferă detalii și capturi din al patrulea film al francizei “Matrix”, care se va numi Resurrections și va fi lansat pe 22 decembrie. Producătorii urmează să lanseze și un trailer al filmului, în perioada imediat următoare.

Vizitatorii site-ului au de făcut o alegere care va determina ceea ce urmează să vadă. La intrarea pe site, aceștia au de ales între pastila roșie și pastila albastră, în funcție de care rulează două montaje diferite. 

În primul scenariu, un narator transmite următorul mesaj: “Îți amintești cum ai ajuns aici? Ți-ai pierdut capacitatea de a distinge între ce este real și ce este imaginar. Realitatea este aici și acum. Orice altceva este doar în mintea ta, care-ți joacă feste. Devine o problemă când fanteziile ne pun în pericol. Și vrem ca nimeni să nu fie rănit, nu-i așa?”

În cel de-al doilea scenariu, mesajul este: “Este momentul ca tu să ne arăți ce este real. Chiar acum, crezi că ne aflăm în prezent, dar nu ai putea fi mai departe de adevăr. Aceasta poate fi prima zi din restul vieții tale, dar dacă îți dorești asta, trebuie să lupți pentru acest lucru”.

În urmă cu două săptămâni, a avut loc un eveniment de prezentare a unor detalii din următorul film. Participanții la CinemaCon au transmis atunci că în imagini l-au putut vedea pe Keanu Reeves jucându-l pe Neo și pe Carrie-Anne Moss în rolul Trinity. Presa de specialitate a relatat că în noul film cei doi nu se cunosc și se întâlnesc într-o cafenea.

Sursă alternativă: CNN.

Articole similare