Brașov. Primarul anunță că între 9 și 12 septembrie transportul public în oraș va fi gratuit, pe parcursul desfășurării “Forumului Orașelor Verzi”.

brasov-primarul-anunta-ca-intre-9-si-12-septembrie-transportul-public-in-oras-va-fi-gratuit,-pe-parcursul-desfasurarii-“forumului-oraselor-verzi”.

Allen Coliban, primarul Brașovului, anunță pe pagina sa de Facebook că transportul public va fi gratuit în oraș, în perioada 9-12 septembrie, în care se desfășoară evenimentul “Forumul Orașelor Verzi”.

“De ce facem asta? Pentru că vrem să impulsionăm transportul alternativ și transportul în comun. În același timp ne ocupăm să rezolvăm doleanțele dumneavoastră legate de timpii de așteptare din stații, rutele RATBV și calitatea transportului în comun”, a explicat edilul, care a mai anunțat și că că municipalitatea lucrează la un masterplan pentru piste de bicicletă, pe care-l va face în curând public.

Circulația rutieră va fi oprită pe Strada Mureșenilor, de la Rectorat și până la Poarta Șchei, pe o bandă care va fi utilizată de pietoni, bicicliști, trotinetiști.

La Brașov, între 9 și 12 septembrie, se desfășoară “Forumul Orașelor Verzi, cel mai important eveniment dedicat sustenabilității de mediu din România și, în viitor, din Europa de Sud-Est”, conform site-ului primăriei.

Articole similare