Liderii USR-PLUS reacționează, la câteva minute după ce Cîțu l-a demis pe ministrul Justiției: Acesta nu mai este un guvern de coaliție! Florin Cîțu trebuie să plece!

liderii-usr-plus-reactioneaza,-la-cateva-minute-dupa-ce-citu-l-a-demis-pe-ministrul-justitiei:-acesta-nu-mai-este-un-guvern-de-coalitie!-florin-citu-trebuie-sa-plece!

La câteva minute de la declarația prin care prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat demiterea ministrului userist al Justiției, vicepremierul Dan Barna a postat pe Facebook un mesaj prin care cere demiterea lui Cîțu:

“Florin Cîțu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puțin un Guvern.

Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoții nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cîțu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Și asta pentru că înșală cu cinism și rea voință așteptările unui electorat care a cerut altceva.

Florin Cîțu trebuie să plece.”

Și europarlamentarul Dacian Cioloș, celălalt copreședinte al USR-PLUS, a reacționat, sugerând ruperea coaliției de guvernare:

“Promisiunea făcută primarilor PNL (nu cetățenilor români, cum spune premierul) e mai importantă decât stabilitatea și continuitatea Coaliției.

Florin Cîţu demite fără motiv al doilea ministru USR PLUS, subordonând întregul guvern intereselor PNL. Acesta nu mai e un guvern de coaliție!”, a scris Cioloș.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Articole similare