Trafic feroviar oprit între Constanţa şi Mangalia, după ce un tren a lovit un autoturism în apropierea localității 23 August. Ambele victime din mașina lovită au fost transportate la Spitalul Județean, cu traumatisme craniene și toracice.

Update: În maşina lovită de tren se aflau un bărbat de 41 de ani şi o femeie de 24 de ani. Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, bărbatul a suferit un traumatism cranian grav, cu otoragie (n.r. – scurgere a unei cantităţi de sânge din ureche). El nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat. Femeia a fost diagnosticată cu un traumatism toracic. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa.

Știrea inițială:

Poliția Română informează că pe magistrala 800, în apropierea localității 23 August, județul Constanța, un tren care circulă pe direcția Constanța-Mangalia a acroșat, la o trecere la nivel cu calea ferată, un autoturism. Potrivit primelor informații, o persoană este încarcerată în autoturism, iar o altă persoană se află inconștientă lângă autoturism. Echipajul medical acționează la fața locului, iar traficul feroviar este oprit pentru intervenția echipajelor specializate.

Se estimează reluarea normală a traficului feroviar în 60 – 90 de minute.

Articole similare