Două caramboluri în care au fost implicate șapte mașini au avut loc pe Autostrada A2, sensul spre București, în zona localității Fundulea. O persoană a fost rănită. Se circulă îngreunat pe prima bandă și pe cea de urgență. 

doua-caramboluri-in-care-au-fost-implicate-sapte-masini-au-avut-loc-pe-autostrada-a2,-sensul-spre-bucuresti,-in-zona-localitatii-fundulea-o-persoana-a-fost-ranita-se-circula-ingreunat-pe-prima-banda-si-pe-cea-de-urgenta. 

Pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 38, pe sensul către Capitală, în zona localității Fundulea (Călărași), au avut loc două coliziuni în care au fost implicate 7 autovehicule, evenimente în urma cărora o persoană a solicitat îngrijiri medicale. 

Potrivit Poliției, traficul rutier este restricționat pe a doua bandă, circulându-se îngreunat pe prima bandă și pe cea de urgență.

De asemenea, Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Brașov-Ploiești-București, astfel:

  • Comarnic: pe sensul către Brașov, coloană între km. 104+500 de metri – 106, iar pe sensul către București, coloană între km. 112 – 108;
  • Aglomerație este înregistrată pe raza stațiunilor Predeal, Azuga, Bușteni și Poiana Țapului, fiind formate coloane de autoturisme pe ambele sensuri;

Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru evitarea aglomerației pe principalele artere rutiere, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative și a intervalelor orare.

Astfel, pentru DN 1 Brașov – Ploiești – București, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

  •  DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București;
  • DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;
  • DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;
  • DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Articole similare