Autoritățile române au actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Bulgaria a intrat în zona galbenă, ca urmare a creșterii incidenței. În zona roșie au fost incluse, printre altele, Elveția, Macedonia și Maldive.

autoritatile-romane-au-actualizat-lista-tarilor-cu-risc-epidemiologic-ridicat-bulgaria-a-intrat-in-zona-galbena,-ca-urmare-a-cresterii-incidentei-in-zona-rosie-au-fost-incluse,-printre-altele,-elvetia,-macedonia-si-maldive.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, care va intra în vigoare începând cu 28 august, ora 00:00. Astfel, conform Hotărârii numărul 63 din 26 august 2021, modificările în cadrul listei sunt:

  • în zona roșie au intrat: Elveția, Macedonia de Nord, Azerbaidjan, Liechtenstein, Guam, Bahamas,  Maldive, Anquilla și Insulele Saint Kitts și Nevis;
  • în zona galbenă au intrat:
    •din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Irak și Argentina;
    •din zona verde, în urma creșterii incidenței: Bulgaria, Serbia, Albania, Armenia, Slovenia, Belarus, Japonia, Palestina, Filipine, Mauritius, Timorul de Est, Burnei Darussalam, Guyana și Bermuda;
  • în zona verde au intrat: Emiratele Arabe Unite, Kuweit și Insulele Virgine Britanice.

 

Anexa La HCNSU Nr 63 Din 26 08 2021

 

Articole similare