Charlie Watts, bateristul trupei The Rolling Stones, a murit la vârsta de 80 de ani. La începutul lunii, suferise o intervenție chirurgicală, însă nu fusese menționată cauza acesteia.

charlie-watts,-bateristul-trupei-the-rolling-stones,-a-murit-la-varsta-de-80-de-ani-la-inceputul-lunii,-suferise-o-interventie-chirurgicala,-insa-nu-fusese-mentionata-cauza-acesteia.

Agentul de publicitate al artistului, Bernard Doherty, a anunțat vestea printr-un comunicat de presă transmis pentru agenția Press Association.  

Cu o imensă tristețe anunțăm moartea dragului nostru Charlie Watts. Acesta a murit astăzi într-un spital din Londra, înconjurat de familia sa. A fost un soț, tată și bunic îndrăgit și unul dintre cei mai buni bateriști ai generației sale. Vă rugăm să respectați intimitatea familiei, a membrilor trupei și a prietenilor apropiați în aceste momente dificile”.

Știrea vine la doar câteva săptămâni după ce trupa a anunțat că Watts va lipsi de la turneul din SUA, din cauza unei intervenții medicale nespecificate. Watts fusese tratat în 2004 pentru cancer la gât. 

Charlie Watts a fost membru al trupei The Rolling Stones din ianuarie 1963, când li s-a alăturat membrilor Mick Jagger, Keith Richards și Brian Jones. 

Sursă: BBC

Foto:  | Dreamstime.com

Articole similare