Iași. Grav accident rutier pe DE 583, între Strunga și Târgu Frumos, între un microbuz și un autoturism. Două persoane au decedat, iar alte cinci au fost rănite.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență transmite că pe Drumul European 583, între localitățile Strunga și Tg. Frumos, la ora 18:18 a avut loc un accident rutier produs între un microbuz cu opt persoane la bord și un autoturism cu două persoane. Ajunși la locul evenimentului, echipele de intervenție au constatat decesul ocupanților din autoturism, bărbat 29 ani, femeie, 28 ani. Alte 5 persoane rănite au fost transportate la spital.

Persoanele aflate în microbuz, bărbați cu vârste între 22 și 53 ani au fost asistați medical de echipajele medicale sosite la locul intervenției. Șoferul microbuzului a refuzat transportul la spital.

Au fost direcționate către locul evenimentului 2 autospeciale de intervenție cu module de descarcerare, 2 echipaje de prim ajutor, echipaj de transport victime multiple și 4 echipaje Serviciului de Ambulanță Județean.

Articole similare