Premierul Cîțu, după ce Institutul de Statistică a anunțat că economia României a crescut cu 13,6%, în ultimul an: Este posibilă anul acesta o creștere economică de două cifre. Am schimbat paradigma, întâi investim, apoi avem creștere economică.

premierul-citu,-dupa-ce-institutul-de-statistica-a-anuntat-ca-economia-romaniei-a-crescut-cu-13,6%,-in-ultimul-an:-este-posibila-anul-acesta-o-crestere-economica-de-doua-cifre-am-schimbat-paradigma,-intai-investim,-apoi-avem-crestere-economica.

Principalele declarații ale premierului: 

Se fac demersuri pentru recuperarea unor alți concetățeni, care se afla la o fostă bază militară a SUA. Dragi romani, v-am promis vești extraordinare din economie, 13,6% creștere economică, sună bine. Economia României și a altor state a fost închisă și atunci nu aveam soluția pe care o avem azi, vaccinul. În 2020 am propus o serie de măsuri pentru susținerea economie, precum IMM Invest, amânarea plăților. Am promis că România va avea o revenire rapidă în V și deși eram sigurul optimist, am reușit. În doresc predictibilitate și stabilitate în perioada următoare. Cifra de 13,6% atestă că mi-am făcut foarte bine treabă atât anul trecut ca Ministru de Finanțe, cât și anul acesta ca prim-ministru. De ce insist atât de mult pe această temă, deoarece guvernul pe care îl conduc a schimbat paradigma. Întâi investim, apoi avem creștere economică și rezultatele sunt împărțite tuturor, pe criteriile economiei de piață, nu politice. . Proprietatea privată este sfântă, iar antreprenorul un erou. Este posibilă anul acesta o creștere economică de două cifre. În concluzie, îmi doresc să rămâneți alături de mine optimiști.

Articole similare