București. Mega Image retrage de la comercializare patru loturi de înghețată “Toblerone – Ciocolată și Miere”, deoarece conțin oxid de etilenă peste limita legală. Clienții sunt rugați să nu consume produsele și să le distrugă sau să le returneze.

bucuresti-mega-image-retrage-de-la-comercializare-patru-loturi-de-inghetata-“toblerone-–-ciocolata-si-miere”,-deoarece-contin-oxid-de-etilena-peste-limita-legala-clientii-sunt-rugati-sa-nu-consume-produsele-si-sa-le-distruga-sau-sa-le-returneze.

Într-o informare de presă, Autoritatea Sanitar-Veterninară anunță că au fost retrase loturile: LPL0330, LPL0331, LPL1061 și LPL1127.

Astfel, produsul a fost scos de la vânzare din magazinele Mega Image din strada Liviu Rebreanu nr. 13-15 și Calea Vitan nr. 13-19 (ambele în Sectorul 3).

Autoritatea cere persoanelor care au cumpărat produse din aceste loturi să NU le consume, ci să le distrugă sau să le returneze magazinelor (este nevoie de bonul fiscal), până pe 24 august.

Articole similare

suedia-cel-mai-mare-lant-de-supermarketuri-a-fost-afectat-de-atasuedia-cel-mai-mare-lant-de-supermarketuri-a-fost-afectat-de-atacul-cibernetic-asupra-unei-companii-americane-de-software-mai-mult-de-jumatate-din-magazinele-coop-au-fost-inchise,-pentru-ca-nu-mai-functionau-casele-de-marcatcul-cibernetic-asupra-unei-companii-americane-de-software-mai-mult-de-jumatate-din-magazinele-coop-au-fost-inchise,-pentru-ca-nu-au-mai-functionat-casele-de-marcat.

Suedia. Cel mai mare lanț de supermarketuri a fost afectat de ataSuedia. Cel mai mare lanț de supermarketuri a fost afectat de atacul cibernetic asupra unei companii americane de software. Mai mult de jumătate din magazinele Coop au fost închise, pentru că nu mai funcționau casele de marcat.cul cibernetic asupra unei companii americane de software. Mai mult de jumătate din magazinele Coop au fost închise, pentru că nu au mai funcționat casele de marcat.