Presa sportivă internațională anunță că Lionel Messi este aproape de un transfer la PSG, după despărțirea de FC Barcelona. Fratele emirului care deține echipa franceză a anunțat pe Twitter că negocierile s-au încheiat și că în curând va urma un anunț în acest sens.

presa-sportiva-internationala-anunta-ca-lionel-messi-este-aproape-de-un-transfer-la-psg,-dupa-despartirea-de-fc-barcelona-fratele-emirului-care-detine-echipa-franceza-a-anuntat-pe-twitter-ca-negocierile-s-au-incheiat-si-ca-in-curand-va-urma-un-anunt-in-acest-sens.

Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani, fratele emirului care deține PSG, a confirmat într-o postare pe rețelele sociale că negocierile cu Messi s-au încheiat și că în curând va urma un anunț în acest sens. Reamintim că joi seara, FC Barcelona anunțat că Lionel Messi nu va mai continua alături de club, deși cele două părți ajunseseră la o înțelegere. Contractul lui Lionel Messi (34 de ani) cu FC Barcelona a expirat pe 30 iunie, iar jucătorul a devenit liber să negocieze cu alte echipe.

 

Conform L’Équipe, Messi ar urma să semneze un contract valabil pe doi, cu posibilitatea extinderii pe încă un an, cu un salariu anual de aproximativ 40 de milioane de euro. Anunțul referitor la faptul că Messi și PSG sunt aproape de o înțelegere nu este o surpriză, asta după ce Pep Guardiola a anunțat în conferința de presă de dinaintea meciul Manchester City – Leicester, din Supercupa Angliei, că echipa pe care o conduce nu este interesată să semneze cu jucătorul argentinian, deoarece doar ce l-a transferat pe englezul Jack Grealish pentru 100 de milioane de lire sterline.

Surse alternative: Marca, L’Équipe.

Articole similare