Unul dintre piloții unei aeronave Tarom (ruta Amsterdam-București) a leșinat înainte de aterizarea la Otopeni. Este conștient și cooperant. 

unul-dintre-pilotii-unei-aeronave-tarom-(ruta-amsterdam-bucuresti)-a-lesinat-inainte-de-aterizarea-la-otopeni-este-constient-si-cooperant. 

UPDATE: Un purtător de cuvânt al Tarom a declarat pentru Știrile ProTV că incidentul a intervenit cu 30 de minute înainte de aterizare. Comandantul aeronavei a preluat în totalitate controlul avionului, iar aeronava a aterizat în siguranță la București.

Știrea în forma inițială:

Este vorba despre cursa Tarom de la Amsterdam care a aterizat pe Otopeni la ora 15.25, conform orarului de zbor. Nu este clar dacă este vorba de căpitanul aeronavei sau de copilot, dar este cert faptul că aeronava a ajuns în siguranță la sol.

IGSU confirmă incidentul, precum și faptul că o unitate de terapie intensivă mobilă a fost trimisă pe pista aeroportului. Precizează că aviatorul a avut o stare lipotimică (leșin), dar acesta NU a intrat în stop cardio-respirator. Este conștient și cooperant.

Foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Articole similare