Mega Image retrage de la comercializare mai multe loturi de înghețată Milka și KitKat, deoarece conțin oxid de etilenă peste limita admisă legal. Clienții sunt rugați să nu consume produsele și să le distrugă sau să le returneze.

mega-image-retrage-de-la-comercializare-mai-multe-loturi-de-inghetata-milka-si-kitkat,-deoarece-contin-oxid-de-etilena-peste-limita-admisa-legal-clientii-sunt-rugati-sa-nu-consume-produsele-si-sa-le-distruga-sau-sa-le-returneze.

Mega Image a retras de la comercializare două loturi (MI1135 și MI1136) din produsul Milka Înghețată Ministick și unul (PL1048) din produsul KitKat Înghețată Bâț.

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicita clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la data de 16.08.2021”, precizează Mega Image.

Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, constatându-se rezultate necorespunzătoare la analizarea unui ingredient utilizat la fabricarea produselor, având un nivel peste limitele legale de oxid de etilenă”, a adăugat ANSVA.

În ultima perioadă, mai multe tipuri de înghețată și deserturi au fost retrase de la vânzare din cauza conținutului de oxid de etilenă.

Articole similare