Cod Portocaliu de furtună în județele din nord-vestul țării, de la ora 16 până în această noapte la ora 2. Se vor înregistra rafale de vânt de peste 80 Km/oră, iar cantitățile de apă acumulate vor depăși 25-30 l/mp. Cod Galben în alte nouă județe.

cod-portocaliu-de-furtuna-in-judetele-din-nord-vestul-tarii,-de-la-ora-16-pana-in-aceasta-noapte-la-ora-2-se-vor-inregistra-rafale-de-vant-de-peste-80-km/ora,-iar-cantitatile-de-apa-acumulate-vor-depasi-25-30-l/mp-cod-galben-in-alte-noua-judete.

 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod Portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale: ”vor fi perioade cu vijelii puternice, cu rafale de peste 80-100 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină. Local vor fi averse torențiale, iar cantitățile de apă vor depăși 25-30 l/mp”, arată meteorologii.

Totodată, ANM a emis o atenționare Cod Galben în alte nouă județe, precum și pentru sud-estul județului Harghita. În intervalul 1 august ora 16 – 2 august ora 10 ”vor fi perioade cu vijelii, frecvente descărcări electrice, averse torențiale și grindină. Cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 25…30 l/mp”.

Articole similare