Trafic feroviar blocat pe Magistrala 900 Craiova –Timișoara. Trenului IR 1991, care se deplasa pe ruta Mangalia –Timișoara, a rămas imobilizat în stația Valea Albă (Mehedinți), în urma unei defecțiuni tehnice apărute la locomotivă.

trafic-feroviar-blocat-pe-magistrala-900-craiova-–timisoara-trenului-ir-1991,-care-se-deplasa-pe-ruta-mangalia-–timisoara,-a-ramas-imobilizat-in-statia-valea-alba-(mehedinti),-in-urma-unei-defectiuni-tehnice-aparute-la-locomotiva.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul feroviar este blocat pe Magistrala 900 Craiova –Timișoara, din cauza trenului IR 1991, care se deplasa pe relația Mangalia –Timișoara, rămas imobilizat în stația Valea Albă (jud. Mehedinți) în urma unei defecțiuni tehnice apărute la locomotivă.

Se estimează ca în aproximativ 45 -60 de minute traficul să fie reluat.

Amintim că un tren care circula pe ruta București-Mangalia, în care se aflau și 30 de copii, a rămas blocat în câmp mai mult de opt ore, noaptea trecută. CFR a precizat că trenul IR 1921 Mangalia – Bucureşti – Craiova – Arad a staţionat în stația Fundulea din cauza lipsei tensiunii în linia de contact. Potrivit companiei, trenul a acumulat o întârziere de 571 de minute.

Articole similare