Drobeta-Turnu-Severin. Primarul anunță că va fi interzisă circulația trotinetelor electrice în zonele exclusiv pietonale și de promenadă. ”Vor exista avertismente, amenzi, iar celor care nu vor înțelege le vom confisca trotinetele.”

drobeta-turnu-severin-primarul-anunta-ca-va-fi-interzisa-circulatia-trotinetelor-electrice-in-zonele-exclusiv-pietonale-si-de-promenada-”vor-exista-avertismente,-amenzi,-iar-celor-care-nu-vor-intelege-le-vom-confisca-trotinetele.”

Potrivit primarului Marius Screciu, în ultima perioadă, au existat foarte multe sesizări din partea locuitorilor care se plâng că tinerii care folosesc trotinetele electrice nu respectă regulile de deplasare, conduc cu viteză și au fost dese situațiile în care au lovit trecătorii.   

”Este o decizie grea, dar necesară pentru siguranța noastră a tuturor, dar mai ales a bătrânilor și copiilor care se feresc cu greu din fața tinerilor vitezomani. Este obligatoriu să reglementăm condițiile de deplasare pentru a evita accidentele. Vor exista avertismente, amenzi, iar celor care nu vor înțelege le vom confisca trotinetele”, a explicat primarul.  

Potrivit lui Screciu, decizia va fi adoptată în ședința de vineri, 30 iulie.

Foto: Marius Screciu/Facebook

Articole similare