București. Locuitorii cartierului Titan din Sectorul 3 vor rămâne fără apă caldă începând de mâine și până vineri seara, din cauza unor lucrări efectuate de Termoenergetica pe Magistrala 2 Sud.

bucuresti-locuitorii-cartierului-titan-din-sectorul-3-vor-ramane-fara-apa-calda-incepand-de-maine-si-pana-vineri-seara,-din-cauza-unor-lucrari-efectuate-de-termoenergetica-pe-magistrala-2-sud.

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că începând de marți se vor desfășura lucrări de înlocuire a unor vane (tip DN 1000) pe Magistrala 2 Sud, din Sectorul 3 al Capitalei.

Din cauza lucrărilor făcute în zona intersecției dintre bulevardele Nicolae Grigorescu și Theodor Pallady și a lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardul Theodor Pallady și strada Trapezului, furnizarea agentului termic va fi sistată până vineri, 30 iulie, ora 22.

”Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Titan, în viitorul sezon de încălzire. De asemenea lucrarea este vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice”, transmite Termoenergetica.

20210726 Lucrari De Modernizare A Magistralei 2 Sud

Articole similare