Autoritatea Sanitar-Veterinară retrage de la comercializare un lot din produsul denumit ”Cora Desert cu miez de bezea”, deoarece conține oxid de etilenă peste limita admisă legal. A fost vândut în patru magazine din lanțul de hipermarketuri Cora.

autoritatea-sanitar-veterinara-retrage-de-la-comercializare-un-lot-din-produsul-denumit-”cora-desert-cu-miez-de-bezea”,-deoarece-contine-oxid-de-etilena-peste-limita-admisa-legal-a-fost-vandut-in-patru-magazine-din-lantul-de-hipermarketuri-cora.

Conform Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, un lot din produsul denumit ”Cora Desert cu miez de bezea” vândut în magazine din lanțul de hipermarketuri Cora, conține oxid de etilenă peste limita admisă legal.

”Dacă ați achiziționat aceste produse, vă rugăm să nu le consumați și vă așteptăm la Serviciul Clienți în orice magazin Cora, pentru returnarea și rambursarea acestora. Chiar dacă nu mai dețineți bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse, veți primi contravaloarea acestora”, precizează ANSVA pe site-ul propriu.

Produsul a fost vândut în magazinele din Bacău, Constanța și București (Cora Lujerului și Sun Plaza).

Rechemare Produs Desert Bezea CORA 23.07.2021

Articole similare