Cinci autovehicule au fost implicate într-un accident pe Autostrada A2, București – Constanța, la kilometrul 83, județul Călărași. Din primele informații, două persoane au fost rănite.

cinci-autovehicule-au-fost-implicate-intr-un-accident-pe-autostrada-a2,-bucuresti-–-constanta,-la-kilometrul-83,-judetul-calarasi-din-primele-informatii,-doua-persoane-au-fost-ranite.

UPDATE: Inspectoratul General al Poliție Române informează că circulația a fost reluată pe ambele benzi, după extragerea, pe banda de urgență, a celor cinci autovehicule avariate în urma accidentului rutier.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A2, pe sensul dinspre București către Constanța, la kilometrul 83, în zona localității Dâlga, județul Călărași, cinci autovehicule au fost implicate într-o coliziune.

Din primele informații, în urma accidentului, două persoane au fost rănite, urmând să fie evaluate pentru a se stabili dacă se impune transportul la spital. Circulația se desfășoară prin dirijare, pe banda de urgență.

Articole similare