Suceava. Accident grav la Gura Humorului (DN 17), între două microbuze și un autoturism. 15 persoane implicate, dintre care șapte sunt evaluate medical la fața locului. A fost activat Planul Roșu de intervenție. Circulația este blocată.

suceava-accident-grav-la-gura-humorului-(dn-17),-intre-doua-microbuze-si-un-autoturism-15-persoane-implicate,-dintre-care-sapte-sunt-evaluate-medical-la-fata-locului-a-fost-activat-planul-rosu-de-interventie-circulatia-este-blocata.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate două microbuze și un autoturism, traficul este oprit pe DN 17, la intrarea în localitatea Gura Humorului dinspre Fălticeni, județul Suceava. Șapte persoane sunt evaluate medical la fața locului pentru a se stabili dacă se impune transportarea la spital.

Potrivit ISU, la fața locului salvatorii intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și șase ambulanțe. Din informațiile primite, persoanele implicate in incidentul rutier sunt conștiente și cooperante.

A fost activat Planul Roșu de intervenție la nivelul județului Suceava.

Articole similare