Ritmul de vaccinare anti-Covid în România a crescut ușor pentru a treia zi la rând, după declinul din ultima perioadă. Peste 26 de mii de persoane au fost vaccinate cu prima doză în ultimele 24 de ore.

ritmul-de-vaccinare-anti-covid-in-romania-a-crescut-usor-pentru-a-treia-zi-la-rand,-dupa-declinul-din-ultima-perioada-peste-26-de-mii-de-persoane-au-fost-vaccinate-cu-prima-doza-in-ultimele-24-de-ore.

Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) anunță că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate în total 68 de mii de persoane, dintre care puțin peste 25 de mii au primit prima doză.

Dintre cele 68 de mii de doze administrate, cele mai multe au fost cu serul Pfizer/BioNTech, aproape 50 de mii, și Johnson&Johnson (11 mii).

În total, de la începutul campaniei de vaccinare, au fost administrate în România peste 8,1 milioane de doze de vaccin. Astfel, au fost imunizate 4.404.555 de persoane, dintre care 698.527 de persoane vaccinate cu prima doză și 3.706.028 persoane vaccinate cu ambele doze.

Totodată, miercuri a început vaccinarea copiilor cu vârsta mai mare de 12 ani, cu serul Pfizer.

Articole similare