București. Nicușor Dan anunță că toate persoanele care se vor vaccina mâine la la centrul drive-thru din Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din Capitală.

bucuresti-nicusor-dan-anunta-ca-toate-persoanele-care-se-vor-vaccina-maine-la-la-centrul-drive-thru-din-piata-constitutiei-vor-primi-bilete-gratuite-la-teatrele-si-muzeele-din-capitala.

”Dacă vă vaccinați pe 1 iunie, puteți merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteți să vizitați muzee din București sau să vedeți spectacole de circ”, anunță primarul Capitalei.

Potrivit lui Nicușor Dan, biletele gratuite vor fi emise pentru instituțiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei și vor fi valabile până la finalul anului.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat că până acum peste 50% dintre bucureșteni s-au vaccinat cu cel puțin o doză, iar aproape jumătate dintre aceștia au deja ambele doze administrate. ”Suntem peste 1,2 milioane de bucureșteni care ne-am vaccinat până acum din 2,2. 560 de mii sunt vaccinați cu două doze”, a spus prefectul.

Articole similare