SUA. Doi morţi şi cel puţin 20 de răniţi într-un atac armat în statul Florida. Trei indivizi au deschis focul asupra unei mulțimi aflate în fața unei săli de concert.

sua-doi-morti-si-cel-putin-20-de-raniti-intr-un-atac-armat-in-statul-florida-trei-indivizi-au-deschis-focul-asupra-unei-multimi-aflate-in-fata-unei-sali-de-concert.

Potrivit poliției, un Nissan Pathfinder alb s-a apropiat de locul în care mulțimea aștepta să intre, trei persoane au ieșit din mașină cu arme de asalt și pistoale și au început să tragă asupra oamenilor, fără o țintă precisă. CNN relatează că aproximativ 20-25 dintre răniți au fost duși la mai multe spitale din apropiere.

Sunt la locul unui alt act laș de violență cu arme de foc, unde peste 20 de victime au fost împușcate și două au murit din păcate. Aceștia sunt ucigași cu sânge rece care au tras fără discriminare într-o mulțime“, a declarat directorul poliției din Miami-Dade, Alfredo Ramirez III.

Poliția este în continuare în căutarea atacatorilor și a făcut apel către populației să ofere informații. Vineri seara, tot în Miami a avut loc un alt atac armat, în cartierul Wynwood, în care a murit o persoană, iar alte șase au fost rănite. Poliția nu a reușit să rețină nicio persoană și spune că a dat în urmărire un Nissan Maxima argintiu care ar fi putut fi implicat în atac. Nu se cunosc detalii despre natura acestor incidente.

Surse alternative: CNN, Reuters

Articole similare